
Овочеві голубці
Варіантів начинки для голубців існує дуже багато. Тому і величезна безліч рецептів голубців. Але, за великим рахунком, голубці можна поділити на дві великі групи: м'ясні та овочеві. Приготуйте овочеві голубці - дуже корисну, вітамінну страву. Прекрасний варіант овочевої пісної страви, запропонований у цьому рецепті, ідеально підійде не тільки вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту, але і людям, які вирішили трохи відпочити від м'ясних страв. Склад овочевих інгредієнтів можна варіювати. Крім зазначених у рецепті, можна використовувати цукіні, помідори, кабачки, баклажани, гриби. У будь-якому випадку вийде дуже смачно.
Ingredients
Капуста
1 кг
Рис
180 г
Морква
2 шт.
Цибуля
4 шт.
Солодкий перець
1 шт.
Рослинна олія
2 ст. л.
Томатна паста
2 ст. л.
Чорний перець
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Качан капусти розібрати на листя. Листя обшпарити, товсті прожилки обрізати.
02
Рис відварити до напівготовності.
03
Нашаткувати моркву на великій тертці.
04
Цибулю дрібно нарізати.
05
Моркву і цибулю потушкувати в рослинній олії з додаванням солодкого перцю.
06
Змішати компоненти один з одним, додати сіль і перець за смаком.
07
Загорнути капустяне листя з отриманим фаршем конвертиком.
08
На дно каструлі покласти кілька капустяних листків. Зверху покласти голубці і додати 1/2 склянки води.
09
Томатну пасту покласти на голубці і додати соняшникову олію.
10
Довести до готовності на повільному вогні.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores