Шоколадно-бананове парфе - Image

Шоколадно-бананове парфе

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Вам не здається, що саме слово "парфе" вже обіцяє щось дуже смачне, солодке і повітряне? Можливо, справа у французькій мові, яка завжди звучить якось особливо романтично, але дійсно назва цього десерту перекладається як "бездоганний, прекрасний". Як правило, його готують зі збитих вершків, шоколаду і фруктових пюре, але ми ж з вами хочемо, щоб визначення "бездоганно" відносилося і до нашої фігури, правда? Тоді виключаємо все надто жирне і солодке, і готуємо найкориснішу і дієтичну версію цього приголомшливого десерту. Заінтриговані? Дивіться рецепт!

Ingredients

Авокадо

1 шт.

Ванільний цукор

1 ч.л.

Какао

2 ст.л.

Мед

2 ст.л.

Банан (невеликий)

1 шт.

Яблуко (маленьке)

1 шт.

Мигдаль

20 г

Лимон

0,5 шт.

Preparation steps

01

Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, ложкою вийміть м'якоть і викладіть її в чашу блендера.

02

Туди ж всипте какао і ванільний цукор, влийте мед і 3 ст.л. води.

03

Збийте всі інгредієнти до однорідного стану, за консистенцією нагадує пудинг. При необхідності додайте ще трохи води.

04

Яблуко і банан мело наріжте і перемішайте. Збризніть лимонним соком.

05

Мигдаль подрібніть в блендері або порубіть ножем.

06

У високі склянки або посуд для десерту викладіть шар шоколадного пудингу, потім шар фруктів, посипте горішками, далі знову викладіть шар пудингу і т.д. - Кількість шарів зробіть на свій смак.

07

Готовий десерт подавайте негайно. В якості прикраси можна використовувати шоколадну крихту або шоколадне драже.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Шоколадно-бананове парфе – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua