Паштет з квасолі - Image

Паштет з квасолі

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і докладно розповімо, як приготувати таку чудову страву, як паштет з квасолі.

Ingredients for the recipe

Beans
202.50

Beans

per 1 kg

Ingredients

Beans

200 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

4 шт.

Walnut

80 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Finn Crisp With Bran Crispbread 200g

10 шт.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно взяти квасолю та замочити її у воді на ніч. Потім квасолю зварити до повної готовності. Пропустити через дрібну решітку м'ясорубки або блендер разом із горіхами, часником.

02

За смаком додати олію та довести гарячою водою до консистенції паштету. Посолити.

03

Дуже смачно подавати з кінзою на хлібцях з висівками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min