
Солодкий соус чилі
Соус - це унікальна страва. Хоч її і не використовують, як повноцінну, але вона чудово підходить для будь-якого гарніру. Соуси використовують як для звичайної вечері, так і іноді подають до святкового столу. Наш запропонований соус з гоструватого перцю чилі, але з додаванням цукру. Всі знають гострий смак цього перцю, його пряний запах, цукор трохи розбавляє концентрацію гостроти і робить соус більш м'яким. Але разом з цим перець чилі багатий вітамінами С і А. Подавати на стіл його можна відразу з гарніром на одній тарілці. А можна подати в окремій невеликій тарілочці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Chili Pepper
4 шт.
Garlic
2 зуб.
Akvulya Still Water 2l
200 мл
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
50 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Salt Egypt
5 г
Dr. Oetker Corn Starch 30g
10 г
Preparation steps
01
Перці чилі помити, видалити хвостики. Часник очистити від лушпиння. У блендері подрібнити чилі і часник до однорідної маси.
02
У сотейнику довести до кипіння 150 мл. води і вино. Додати цукор, сіль і пюре з чилі з часником. Варити близько 3 хвилин.
03
У невеликій мисці змішати крохмаль з 50 мл. води, розмішати. Вилити суміш у соус і готувати приблизно 1-2 хвилини, поки соус злегка не загусне. Охолодити і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores