Песто з броколі - Image

Песто з броколі

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ніжний, горіховий, багатий травами соус, наповнений традиційним італійським ароматом. Ви вгадали, мова йде про песто – один з найпопулярніших у світі густий, але соковитий соус характерного зеленого кольору. Раніше цей соус готували шляхом ретельного перетирання суміші в ступці товкачиком (звідси й назва), проте зараз, в еру сучасних технологій, приготування песто займе всього лише пару хвилин. Його основу обов'язково повинні складати три незмінні інгредієнта: оливкова олія, базилік і кедрові горішки. Цей несамовито ароматний соус має універсальне застосування. Його можна намазати на шматочок хліба, заправити їм салат, подавати разом з пастою, рибою, м'ясом і навіть додати в суп.

Ingredients for the recipe

Broccoli
129.90 - 179.90

Broccoli

per 1 kg

Ingredients

Broccoli

400 г

Basil in Pot

20 г

Lemon

20 г

Walnut

100 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл

Garlic

2 зуб.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Броколі помити і розібрати на суцвіття. З половинки лимона вичавити сік й збризнути ним броколі. Додати сіль, перець, горіхи, базилік, оливкову олію і сир. Подрібнити всі інгредієнти в блендері до пастоподібного стану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min