Салат-гарнір до шашлику - Image

Салат-гарнір до шашлику

Number of servings: 6Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всім відомо, що дієтологи радять вживати м’ясо з овочами. І ви з легкістю можете дослухатися до цієї поради, приготувавши цей смачний салат в якості овочевого гарніра. Проте він виявиться доречним і до будь-яких інших страв або без них зовсім. Дорослим і дітям, вегетаріанцям або на дієті, в необмежених кількостях взимку, навесні, восени і влітку. Овочі, що входять до його складу, універсальні, доступні і корисні. Калорійність не змусить хвилюватися навіть найвимогливіших до своєї фігури, а гармонійність смаку і кольору задовольнить усіх, хто віддає перевагу природності і натуральності у своєму раціоні.

Ingredients for the recipe

White Cabbage
12.90 - 16.90

White Cabbage

per 1 kg

Ingredients

White Cabbage

1кг

Pink Tomato in Packing

2-3 шт.

Winetime Salad with Cabbage, Radish and Herb 250g

1шт.

Packed Onion from 3kg

1шт.

Carrots

1-2 шт.

Fresh Greens Mix 100g

1 пучок

Salt Egypt

0,5-1 ч. ложка

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

1 дрібка

Vash Tsukor Sugar 10kg

0,5 ч. ложки

Borges Apple Vinegar 250ml

1 ч. ложка

Salad Sunflower Oil 500ml

30 мл

Preparation steps

01

Підготувати продукти для салату до шашлику.

02

Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Нашаткувати капусту. Посипати сіллю і злегка перетерти.

03

Цибулю ріпчасту почистити і помити, нарізати півкільцями. Редьку зелену очистити і помити, натерти на крупній тертці.

04

Помідори помити і нарізати часточками. Зелень помити і дрібно нарізати.

05

Всі інгредієнти з'єднати в мисці. Перемішати. Посолити, поперчити (можна додати трохи цукру).

06

Збризнути оцтом (за бажанням) і заправити рослинною олією. Добре перемішати. Салат-гарнір до шашлику готовий.

07

Цей універсальний салат можна подавати до смаженого м'яса, риби, птиці і не тільки. Смачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min