
Печеня по-київськи
Рецептів печені існує значна безліч, але всіх їх об'єднує одне - обробка м'яса жаром або, просто-напросто, смаження. Ця страва широко поширена в багатьох країнах світу, має давню історію і нерідко входила в меню царських бенкетів. Печеня по-київськи - ситне блюдо, що володіє насиченим смаком і ароматом. Процес приготування не складний. Найчастіше готується в керамічних горщиках, але можна готувати і в звичайному посуді, подається на стіл гарячим. Добре підходить, як на обід, так і на вечерю. Особливий ніжний вершковий смак цьому блюду надають гриби зі сметаною і вершками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
250 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Packed Potatoes
3 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Auchan Green Onions Bundle 75g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 50гg
100 мл.
7 Flour 1kg
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати тонкими шматочками, посолити і поперчити. Обваляти в борошні. Обсмажити м'ясо на оливковій олії до готовності.
02
Картоплю нарізати часточками і обсмажити у фритюрі.
03
Моркву нарізати кубиками, цибулю - півкільцями, білі гриби - великими шматочками, шампіньйони - пластинками.
04
Обсмажити овочі на оливковій олії. Додати смажену картоплю і м'ясо, відвар з білих сушених грибів, і тушкувати все разом 10 хвилин.
05
Заправити печеню вершками, посипати зеленою цибулею і покласти ложку сметани.
06
Запікати в духовці протягом 10 хвилин при температурі 200°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores