Смажена локшина з куркою - Image

Смажена локшина з куркою

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рецепт смаженої локшини з куркою прийдеться до смаку любителям густої і калорійної їжі. Адже, подивившись на список інгредієнтів, які необхідні для приготування цієї страви, то в ньому можна знайти досить енергетичні продукти такі, як сало, м'ясний бульйон, курка і локшина. Ці продукти у своєму поєднанні дають дуже високоенергетичний ефект. Тому більше наша страва, звичайно, підходить для обіду, ніж для вечері. Вона дуже поживна і зарядить вас енергією на весь день. Страва дуже ситна, але і разом з тим вона дуже корисна. Смажена локшина з куркою - це страва, яка містить всі необхідні білки і вуглеводи, яких потребує ваш організм щодня. Приємного апетиту!

Ingredients

Яєчна локшина

500 г

Куряче філе

300 г

Яйця

1 шт.

Крохмаль

1 ст.л.

Корінь імбиру

10 г

Цибуля-порей

200 г

Свиняче сало

200 г

Сіль

за смаком

М'ясний бульйон

1 склянка

Preparation steps

01

Куряче філе промийте і наріжте тонкою соломкою.

02

Крохмаль розчиніть у невеликій кількості води (суміш повинна вийти густою).

03

Білок відокремте від жовтка (жовток нам не знадобиться). Білок з'єднайте з крохмалем, перемішайте до отримання кашоподібної маси. У цій масі обваляйте шматочки курячого м'яса.

04

Сало наріжте на шматочки. Покладіть його в сковороду і розтопіть, шкварки видаліть. Злийте сало в окрему ємність.

05

Цибулю-порей наріжте невеликими шматочками.

06

У сковороду влийте половину сала, розігрійте на сильному вогні і, як тільки воно майже дійде до кипіння, покладіть в нього куряче м'ясо і обсмажте, помішуючи, до побіління.

07

Після цього злийте жир, додайте цибулю-порей, посоліть, влийте бульйон, доведіть його до кипіння, потім зніміть сковороду з вогню, м'ясо викладіть, а рідину злийте в окрему ємність і відставте.

08

Локшину обдайте окропом, щоб вона злегка розм'якшилася, і відразу ж злийте воду.

09

На сильному вогні у великій сковороді розігрійте решту сала. Коли воно майже дійде до кипіння, опустіть в нього локшину і підсмажте її, періодично струшуючи сковороду.

10

Як тільки локшина підсмажиться до золотистого кольору з одного боку, переверніть і підсмажте з іншого.

11

Після того, як локшина підсмажиться з двох сторін, рівномірно полийте її соусом, що залишився після смаження курячого м'яса, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і трохи протушкуйте.

12

Коли вона просочиться соусом, покладіть в неї куряче м'ясо і обережно перемішайте. Локшина готова!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Смажена локшина з куркою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua