
Залетті (печиво)
Залетті - це традиційні венеціанські печива. Венеціанський дух у цього печива на обличчя. Печиво виходить дуже сонячним, тобто приємного насиченого жовтого кольору, завдяки наявності в ньому кукурудзяного борошна. Воно на смак виходить ніжне і розсипчасте, з ароматом родзинок. До того ж, печиво дуже легко готувати. У цьому печиві є деяка простота, але в цей же самий час воно неймовірно смачне. Любителі кукурудзяної випічки особливо будуть насолоджуватися цим печивом. До того ж, воно дуже корисне. Його рекомендують їсти всім у кого є проблеми зі здоров'ям, так як в кукурудзяного борошна міститься дуже багато корисних речовин. Всім радимо і рекомендуємо приготувати дане печиво!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
100 г
Sto Pudiv Corn Flour 500g
150 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
60 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
75 мл
Homemade Butter
50 г
Raisins
100 г
Preparation steps
01
Два види борошна змішати з розпушувачем.
02
Додати родзинки, масло (розм’якшене), молоко і яйце.
03
Замісити тісто.
04
З тіста зформувати печиво, можна повирізати формочками.
05
Випікати у духовці 15 хвилин при 170 градусах.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores