
Закусочні тістечка з цвітної капусти
Іноді навіть найзвичайнісіньку і просту закуску можна подати в стандартному вигляді, а можна піднести так, що вона буде виглядати дуже апетитно і естетично. Що стосується закусочних тістечок із цвітної капусти, то рецепт їх приготування досить легкий, але виглядають вони дуже апетитно. А тим більше, що готуються вони з такого корисного продукту як кольорова капуста. Вона засвоюється набагато краще організмом, ніж будь-який інший вид капусти. Та ще й збагачує різними групами вітамінів. Що стосується прошарку тістечок, то вона містить сир, який багатий кальцієм, кріп і часник, які також дуже корисні. Простіше сказати, що вся закуска - це великий заряд вітамінами і мікроелементами.
Ingredients
Капуста цвітна
250 г.
Борошно пшеничне
45 г.
Сіль
за смаком
Масло вершкове
15 г.
Яйце
1 шт.
Мускатний горіх мелений
1 г.
Зубчик часнику
4 шт.
Перець чорний мелений
за смаком
Сир
100 г.
Кріп свіжий
15 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно розібрати цвітну капусту на суцвіття та відварити до готовності протягом 5 хвилин. Потім зєднати цвітну капусту та яйце, розтоплене вершкове масло. Подрібнити все за допомогою блендеру.
02
Далі додати сіль, мускатний горіх, пропущений через часникодавку часник (2 зубчики), борошно. Залишити на 10 хвилин. Помістити масу в кондитерський шприц та сформувати невеликі трояндочки. Випікати 15 хвилин при температурі 180ºC.
03
Для приготування прослойки потрібні будуть сир, кріп, сіль, перець, часник. Добре розтерти сир, сіль, перець, нарізаний кріп, пропущений через часникодавку часник (2 зубчики). Помістити масу в кондитерський шприц та видавити масу на заготовки з цвітної капусти. З'єднати попарно. Закусочні тістечка з цвітної капусти готові.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores