
Закуска з Моцарели
Моцарелла - молодий італійський сир родом з регіону Кампанія, один з найзнаменитіших сирів в Європі. Нейтральний, з приємною кислинкою, його смак поєднується практично з усіма можливими інгредієнтами. Цей сир в Італії додається до багатьох страв: піц, салатів, закусок, м'ясних страв, овочевих запіканок. Сир моцарела - чудове джерело здорового білка, містить багато корисних вітамінів, мінералів, і може бути включений в меню здорового харчування. Дуже хороша моцарелла і в запеченому вигляді. Ця закуска нагадує рецепт приготування моцарели у фритюрі. Але в даному рецепті сир готують не цілими кульками, а нарізають шматочками і обсмажують на сковороді, а не в глибокій фритюрниці.
Ingredients
Яйця
2 шт.
Вода
1/4 стклянки
Панірувальні сухарі
1,5 склянки
Часник
2 зубчика
Борошно
200 г.
Соняшникова олія
за смаком
Палички Моцарели
450 г.
Preparation steps
01
Сир нарізати невеликими шматочками.
02
У маленькій мисці змішати збите яйце і воду.
03
В іншій мисці змішати борошно, панірувальні сухарі і дрібно рубаний часник.
04
Закип'ятити олію. Обваляти кожен шматочок сиру спочатку в яйці, а потім обваляти в сухій суміші.
05
Обсмажити моцарелу в паніровці до золотисто-коричневої скоринки (близько 30 секунд). Потім викласти на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores