
Теплий салат з курки і винограду
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
200 г
Grape
200 г
Pear
130 г
Walnut
30 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
10 г
Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg
30 г
Lemon
30 г
Celery Stalk
200 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл
Preparation steps
01
Куряче філе порізати на шматочки і обсмажити на оливковій олії, додавши сіль і перець. Виноград помити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Грушу помити, видалити серцевину і нарізати кубиками.
02
Селеру помити і нарізати півкільцями або кубиками. Листя салату помити, обсушити і порвати руками. Приготувати заправку. Для цього змішати майонез, сік лимона і йогурт. Ретельно перемішати до однорідної консистенції, додати трохи солі і перцю.
03
У мисці змішати листя салату, курку, потім додати виноград, селеру і грушу. Потім додати заправку і обережно перемішати салат. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити крупно поламаними волоськими горіхами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores