Тунец, замаринованный в соевом соусе - Image

Тунец, замаринованный в соевом соусе

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Погодьтеся, часом навіть у дрібницях криється головне. Цей життєвий принцип можна застосувати навіть до кулінарного мистецтва. Довести це легко на прикладі пропонованої страви – тунця, замаринованого в соєвому соусі. Здавалося би, тунець – звичайна океанічна рибка, відома своїм ніжним і делікатним м'ясом. У більшому – нічим непримітна. Але варто підібрати до неї грамотний соус-маринад, як вона заграє несподіваними смаковими нотками і зможе вразити навіть найдосвідченішого гурмана. Отже, пікантний маринад із соєвого соусу, оливкової олії, соку лимона і спецій надає рибі соковитість, легку солонуватість і цитрусову свіжість. Тунець стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру або овочевого салатику.

Ingredients

Олія оливкова

20 мл.

Тунець

260 г.

Соус соєвий

40 мл.

Лимон

40 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

З лимона вичавити сік. Змішати оливкову олію, додати соєвий соус, сіль, перець, лимонний сік. Тунець покласти в суміш і залишити на 20 хвилин.

02

Сковороду розігріти (без олії). Обсмажити тунець з кожного боку по 3-5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min