
Турнедос із індички
Ingredients for the recipe
Ingredients
Indykpol Baked Turkey Breast
600 г.
Homemade Butter
80 г.
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Green Asparagus 250g
500 г.
Spinach Bunch100g
500 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати філе індички невеликими шматками і за допомогою нитки надати їм форму кульок.
02
Шпинат зварити і пропустити через сито.
03
Зварити спаржу. Нарізати помідори часточками, додати сіль і перець.
04
Підсмажити м'ясні кульки на вершковому маслі. Додати посічену петрушку, помідори, шпинат і спаржу. Перемішати, просмажити ще 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores