
Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном
Любите молочні коктейлі? У такому випадку, приготуйте теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном. Як Ви зрозуміли, даний напій подають і теплим, і холодним. Пінисту основу коктейлю становить молоко і збите пюре кокосового горіха. Особливість напою – в індійській тропічній прянощі кардамон, яка не з чуток вважається однією з найдорожчих і найцінніших у світі. Від чого і друге ім'я – «цариця спецій» або «райське зерно». Плоди кардамону володіють сильним, але в теж час приємним і не нав'язливим ефірним ароматом камфорного масла з легкими нотками лимону.
Ingredients
М'якоть кокоса
100 г.
Молоко
1 л.
Цукор тростинний
50 г.
Кардамон
10 шт.
Preparation steps
01
М'якоть розламати на шматочки, покласти в чашу блендера, влити сюди ж 100 мл. води, подрібнити суміш в пюре.
02
Розігріти невелику каструлю на маленькому вогні, влити молоко, додати цукор, помішуючи додати кокосове пюре. Додати потовчене насіння кардамону, довести практично до кипіння, відразу ж зняти з вогню, залишити на 20 хвилин.
03
Процідити суміш через сито, після збити блендером до пінистого стану, подавати гарячим або холодним.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores