Ніжні млинці з курячої печінки - Image

Ніжні млинці з курячої печінки

Number of servings: 4Cooking time: 4 h 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Оладки - давня, всім відома страва. Але оладки не обов'язково бувають солодкими. Ми вам пропонуємо рецепт оладок з курячої печінки. Вона настільки корисна, що її рекомендують включати в свій раціон навіть вагітним жінкам. Тому така страва наситить ваш організм корисними речовинами. Подавати їх можна під різним соусом, наприклад зі сметаною і зеленню. Приготуйте до них будь-який гарнір - і смачна вечеря готова. Також можна зробити до них будь-який салат, щоб зробити вечерю більш свіжою і соковитою. Вообщем, тут вже працює ваше бажання готувати і фантазія. Ну а ми просто ділимося з вами смачним і корисним рецептом оладок з курячої печінки.

Ingredients

Куряча печінка

1 кг.

Манна крупа

60 г.

Яйце

1 шт.

Сіль

7 г.

Олія

50 г.

Preparation steps

01

Курячу печінку розморозити, промити. Приготувати фарш, прокрутивши печінку на м'ясорубці з великою решіткою. В отриману масу додати манку, сіль та яйце. Добре розмішати та поставити в  холодильник на 4 години (можна на ніч). За цей час манка повинна розбухнути та увібрати  в себе надлишки рідини.

02

Викласти фарш ложкою на розігріту сковорідку з олією. Обсмажити по 3 хвилини з кожної сторони.

03

Подавати можна з будь-яким соусом, з сметаною, зі смаженою або свіжою цибулею або свіжою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Ніжні млинці з курячої печінки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua