Таратор - Image

Таратор

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт цього супу хоч і трохи незвичний для нас, але досить популярний в Болгарії та Македонії. Особливо в жарку погоду. Адже суп подається на стіл повністю охолодженим. Добре болгари придумали, що навіть у жарку пору року можна поїсти першу страву і при цьому отримати задоволення. Адже після тарілки гарячого стає нестерпно душно. А тут і поїв, і остудився, і вітамінами збагатився. Адже в супі дуже багато овочів, горіхи, які звичайно ж не просто не завадять вам, а просто обов'язкові у вашому раціоні. За бажанням перед подачею можна додати сметани для більш насиченого смаку. З скоринкою хліба - це просто фантастика.

Ingredients for the recipe

Pickled Cucumbers
169.00

Pickled Cucumbers

per 1 kg

Ingredients

Pickled Cucumbers

300 г.

Walnut

50 г.

Dill 70g

20 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Garlic

3 зубчика

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Akvulya Still Water 2l

1 стакан

Preparation steps

01

Очищені від шкірки огірки порізати дуже дрібними кубиками.

02

Кріп дрібно нарізати.

03

Подрібнити волоські горіхи за допомогою блендера.

04

У ємність для супу покласти огірки, горіхи, кріп, посолити, поперчити. Додати соняшникову олію і дрібно порізаний часник.

05

Все ретельно перемішати.

06

Додати йогурт, перемішати. Також додати 1 склянку питної води до бажаної густоти супу.

07

Поставити таратор в холодильник на 30-60 хвилин для повного охолодження.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min