
Суп молочний з гарбузом і манною крупою
Дивлячись на складові даного рецепта, можна з упевненістю сказати, що цей молочний суп є корисною стравою, легкозасвоюваною і дуже поживною. Основний інгредієнт - гарбуз, просто незамінне джерело клітковини, благотворно впливає на травну систему, шлунково-кишковий тракт. Завдяки вітаміну Т в організмі людини поліпшуються всі обмінні процеси, добре засвоюється важка їжа, отже попереджається ожиріння. Також цей суп чудово підійде і для літніх людей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
350 мл.
Hokkaido Pumpkin
100 г.
Terra Brand M Semolina 800g
25 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г.
Homemade Butter
10 г.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Preparation steps
01
Очистити гарбуз, нарізати невеликими шматочками. Розігріти сковороду, викласти на неї гарбуз, залити водою, тушкувати до готовності.
02
Готовий гарбуз протерти через сито разом із підливою.
03
Довести до кипіння молоко в каструлі, всипати манну крупу, варити 10 хвилин. Змішати манну кашу із гарбузовим пюре, додати цукор, перемішати. Подавати із маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores