Солодкі індійські коржики Роті - Image

Солодкі індійські коржики Роті

Number of servings: 3Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніщо так не дає уявлення нам про інші країни, як їх національна кухня. У кожного народу свої традиції, свої особливості. І саме страви можуть передати нам смак далеких просторів, заокеанських красот. Пропонуємо вам спекти солодкі індійські коржики Роті, які легко доведуть - Індія це не лише каррі і сочевиця. Скільки всього надзвичайного зберігає в собі ця країна. Коржиками ви можете замінювати таке звичне печиво, вони легко поєднуються з чаєм. Готувати їх легко і просто, і не потрібно багато інгредієнтів. Хоча б подумки занурте ноги в Індійський океан, відчуйте ласкаве сонце загадкової країни, відчуйте різноманітність цього світу!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

200 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

3 ст. л.

Akvulya Still Water 2l

150 мл.

Homemade Butter

50 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У миску просіяти борошно, додати сіль, рослинну олію і поступово влити воду.

02

Замісити м'яке еластичне тісто, змастити його маслом і накрити плівкою на 20 хвилин.

03

Потім тісто розділити на шматочки і дуже тонко розкатати.

04

Тонко розкатаний корж посипати цукром, згорнути квадратом, розкатати, ще раз посипати цукром, знову розкатати, і смажити з двох сторін на злегка змащеній маслом пательні по хвилині з кожної сторони.

05

Готові коржі змастити маслом і подавати до столу гарячими.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min