Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею - Image

Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рецепти шведської кухні не дуже-то витіюваті. Шведська кухня нагадує страви інших північних народів. За своїм стилем шведська кухня дуже поживна і калорійна, так як суворий і морозний клімат того вимагає. Наші звичайні страви, наприклад, котлети, шведи готують по-своєму. Сьогодні ми вам і представляємо рецепт шведських котлет з буряком і смаженою цибулею. Так уже склалося історично, що в більшості рецептів традиційної шведської кухні ви не зустрінете занадто багато свіжих овочів. У дану страву ми будемо додавати варений буряк. Він у шведів користується особливою популярністю. Котлетам буряк буде надавати пікантності і пофарбує їх у цікавий буряковий колір. Смак у котлет з буряком неповторний.

Ingredients

Свинячо-яловичий фарш

300 г.

Цибуля

100 г.

Варений буряк

100 г.

Панірувальні сухарі

3 ст. л.

Яйце

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю дрібно нарізати і посмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.

02

Варений буряк натерти на дрібній терці.

03

До фаршу додати буряк, сухарі, яйце і дві третини обсмаженої цибулі. Посолити, поперчити за смаком.

04

Фарш добре вимішати і сформувати 8 котлет.

05

На розігрітій олії обсмажити котлети з одного боку. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Далі закрити кришкою, смажити 5-10 хвилин на маленькому вогні, до повної готовності котлет.

06

При подачі на стіл прикрасити рештою смаженої цибулі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua