
Суп із броколі з фісташками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Broccoli
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Roasted Pistachios
80 г.
Garlic
2 зубчики
Shallots 250g
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
1 ст. л.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
2 ч. л.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Riga Bread Britain Rusks 100g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю-шалот очистити від лушпиння дрібно нарізати. Часник пропустити через прес.
02
Броколі промити і розібрати на суцвіття.
03
Нагріти в каструлі олію. Покласти в неї цибулю, часник і трохи солі. Смажити, поки цибуля не стане прозорою. Потім влити біле вино - стільки, щоб воно покривало дно каструлі.
04
Потім у каструлю покласти броколі і готувати до тих пір, поки капуста не стане світло-зеленого кольору.
05
Після чого влити курячий бульйон і очищені фісташки. Готувати 3-5 хвилин.
06
Весь вміст каструлі перелити в чашу для блендера і перебити в однорідне пюре. Додати молоко і крохмаль, а також за смаком сіль.
07
Якщо суміш виявиться гіркою, то додати ще вина і цукру. Далі перелити суміш у каструлю і варити на повільному вогні хвилин 5.
08
Приправити за смаком і подавати. Подавати слід із сухариками і броколі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)