"Спиральки" - Image

"Спиральки"

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вашій увазі рецепт прекрасної закуски. Така закуска дуже добре прийдеться на святковий стіл. Адже, виглядає вона дійсно дуже ошатно, красиво, яскраво і святково. До того ж, все що так красиво виглядає нам завжди хочеться з'їсти. Буває, звичайно навпаки, що здавалося б гарна страва - спробували, а виявилося не так як ми думали, не зовсім смачно. Але, будьте впевнені, такого не станеться у випадку із "Спіральками". У цій страві все дуже продумано і всі інгредієнти досить тонко між собою поєднуються. Тому смак у нашої закуски буде дуже приємний. А болгарський перець додасть цьому смаку пікантності. Приємного апетиту!

Ingredients

Листкове тісто

500 г.

Болгарський перець

450 г.

Шинка

200 г.

Сир

200 г.

Яйця

2 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Шинку і сир порізати кубиками.

02

Перець (бажано взяти перець різного кольору) промити, очистити від насіння і нарізати соломкою.

03

Змішати сир, шинку і перець.

04

Відокремити жовтки від білків і додати в миску. Посолити, за смаком, і добре перемішати.

05

Тісто розкатати на столі і викласти на нього начинку, розрівняти. Краї добре закрити.

06

Скачати тісто в рулет і покласти його на деко з пергаментним папером.

07

Деко поставити в духовку, розігріту до 180°С, і випікати 30-35 хвилин.

08

Потім остудити готовий рулет і нарізати на порції.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

"Спиральки" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua