
Спагеті з кабачків і моркви
Такі овочеві спагетті готуються дуже просто, і часу на приготування витрачається дуже мало. Спагеті з кабачків і моркви чудово підійдуть для приготування в жарку пору року, коли замість гарячого гарніру хочеться з'їсти що-небудь легке. Для їх приготування потрібно взяти тертку, яка використовується при приготуванні моркви по-корейськи. Щоб кабачки нагадували спагетті, їх нарізають тонкими смужками. Використовувати потрібно тільки молоді кабачки і моркву. Цей легкий гарнір чудово підійде для пісного харчування. Блюдо легко засвоюється, дуже корисне, низькокалорійне.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
200 г.
Carrots
200 г.
Onion
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Lyubystok Grill Expert for Potato and Vegetables Seasoning 30g
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Sesame Condor 100g
за смаком
Preparation steps
01
Моркву почистити, нашаткувати.
02
Кабачки так само нашаткувати як моркву - уздовж плоду.
03
Цибулю почистити, нарізати півкільцями.
04
Обсмажити цибулю на олії до напівпрозорості.
05
Додати моркву, смажити 10 хвилин.
06
Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores