
Спагеті з м'ясними кульками в томатному соусі
Напевно, у кожної господині бувають часом моменти, коли абсолютно немає сил і бажання що-небудь готувати, вигадувати щось грандіозне і розумне. Хочеться якомога швидше приготувати вечерю, щоб нагодувати сім'ю, і все. У такому випадку спагетті з м'ясними кульками і прийдуть вам на допомогу. Ця страва трохи схожа на макарони по-флотськи. Але якщо в останніх до макаронів можна додавати різне м'ясо (навіть звичайну тушонку), то в нашому рецепті для цього слід зробити щось на зразок фрикадельок. Ця страва виходить дуже смачна і поживна. Якраз добре для тихої сімейної вечері. Особливий смак також надає тут соус з помідорів, цибулі і перцю.
Ingredients
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Фарш яловичий
500 г.
Часник
0,5 шт.
Помідори
2 шт.
Паста томатна
2 ч. л.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Спагеті
400 г.
Preparation steps
01
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь. (Золота пропорція для відварювання спагетті: 1000 мл. води/100 г. спагетті/10 г. солі).
02
Дрібно нарізати цибулю, змішати з фаршем, додати сіль і перець за смаком, вбити яйце, скачати кульки, обваляти кожну кульку в борошні.
03
Поставити сковороду на вогонь, налити масло, розігріти, трохи обсмажити фрикадельки з фаршу, після додати нарізані помідори, тушкувати.
04
Томатну пасту розвести з водою, додати в сковороду. Додати також спеції - сіль і перець, суміш італійських трав.
05
Спагеті відварити до готовності, злити воду, влити трохи олії, трохи посолити. При подачі подавати змішані спагеті з фрикадельками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores