Соус "Пармезан" - Image

Соус "Пармезан"

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Традиційні соуси, якими ми звикли дуже часто користуватися, трохи набридли. І хочеться чогось нового і незвичайного, а шукати доводиться в кухнях інших країн. Але, правда ж, цікаво - як у них і які кулінарні особливості їх кухні? Відповідь на це питання знайдете, лише спробувавши іноземну страву. Представлений нами соус "Пармезан", приклад італійської кухні. Італійці дуже люблять заправляти свої страви різними соусами. А цей рецепт ще і передає справжній італійський глибокий смак сиру. Назва соусу вже й так натякає на свій ключовий інгредієнт - звичайно, це сир пармезан. Його тонкий аромат може упізнати кожний, а насичений смак запам'ятовується назавжди. Сподіваємося, що пікантний сирний соус "Пармезан" - це те, що ви так давно шукали!

Ingredients for the recipe

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
89.40

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

600 g

Ingredients

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

70 г.

Aspra Anchovy Fillets in Sunflower Oil 80g

3 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

150 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

40 г.

Limmi Lemon Juice 125ml

1 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

1/2 ч. л.

Preparation steps

01

Консервований в олії анчоус (філе) помістити в посудину. До нього додати сметану, майонез, сир "Пармезан". Перемішати. Потім додати лимонний сік, поперчити.

02

Ретельно перемішати вінчиком інгредієнти. Подрібнити все у блендері.

03

Перелити в каструлю. Накрити кришкою посудину і поставити в холодильник. По закінченні двох годин соус буде готовий.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min