
Соус із червоного вина до м'яса
Соус з червоного вина, який подається до м'яса - один з найпопулярніших соусів в європейській кухні. Вино для цього соусу потрібно вибирати грунтовно. Найкраще підійдуть сухі вина з терпким, трав'янистим смаком: Мерло, Каберне, Каберене Савиньон. Якщо соус вийшов дуже кислим, в нього можна додати трохи цукру або фруктози. Але як варіант, можна спочатку взяти вино з більш пікантними, фруктовими нотками. Можна сміливо фантазувати і експериментувати, додаючи до класичного варіанту інші інгредієнти: гриби до обсмаженої цибулі, соєвий соус, бальзамічний оцет. Готується соус дуже швидко, за той час, поки готове м'ясо остигає.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
500 мл.
Shallots 250g
2 шт.
Homemade Butter
40 г.
Parsley 70g
1 пучок
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1,5 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
180 мл.
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно покришити.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і обсмажити цибулю на дрібному вогні, помішуючи, до коричневого кольору.
03
Потім додати вино і 180 мл. води. Залишити кипіти хвилин 10.
04
Змішати вершкове масло і борошно, щоб вийшла паста. Потім поступово додати її на сковороду, перемішуючи.
05
Петрушку дрібно нарізати і додати її в соус. Добре перемішати.
06
Соус поперчити і посолити за смаком і можна ним заливати готове м'ясо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores