Суп із морепродуктами - Image

Суп із морепродуктами

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Типовими морепродуктами є: кальмари, креветки, восьминоги, лангусти, омари, мідії. Завдяки високому вмісту в морепродуктах білків, вони є дуже цінним продуктом. Тому вживання страв з морепродуктів під час дотримання дієт є необхідним, так як морепродукти до того ж містять мало калорій. Морепродукти дуже широко використовуються в стравах французької, іспанської, італійської та так званої «середземноморської» кухонь. Сьогодні ми з вами займемося приготуванням першої страви з морепродуктів, яка є дуже поширена на території Середземномор'я. Готується вона не дуже довго, але задоволення від її споживання ви будете отримувати ще довго. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Pike Perch Fillet
1128.70

Pike Perch Fillet

per 1 kg

Ingredients

Pike Perch Fillet

300 г.

Auchan Seafood in Sauce 600g

500 г.

Onion

150 г.

Steamed Rice

100 г.

Garlic

3 зубчика

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Akvulya Still Water 2l

2,5 л.

Preparation steps

01

Відварити рис до готовності.

02

Цибулю дрібно нарізати. Обсмажити на олії в каструлі. Філе риби нарізати невеликими шматками. Додати до цибулі. Смажити протягом 5 хвилин.

03

Залити 2,5 л. води.

04

Коли вода закипить, додати морепродукти, посолити, поперчити, варити 2-3 хвилини.

05

Після цього додати рис і варити ще протягом 2 хвилин.

06

В кінці приготування додати видавлений через часниковий прес часник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min