
Салат «Сомбреро»
Пропонований іспанський салатик на наше з Вами здивування названий на честь мексиканського національного головного убору – соломиного капелюха сомбреро. Чому саме так – історія, на жаль, замовчує. Однак є припущення: завдяки своєму ефектному і строкатому вигляу страва має якусь схожість з яскравим мексиканським капелюхом, який, до речі, має іспанські корені. У першу чергу, «Сомбреро» високо цінують завдяки неповторному поєднанню апетитного соковитого м'яса, солодких овочів і бобових. Такий колоритний і смачний салат стане гідною прикрасою Вашого святкового столу і приведе в захват всіх гостей. Не дивлячись на свою легкість (в салаті не використовується майонез), він досить ситний і поживний.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Kappa Sweet Pepper
150 г.
Packed Onion from 3kg
60 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
160 г.
Khutorok Peas green 410g
100 г.
Greek Salad
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
40 мл.
Preparation steps
01
Шинку нарізати кубиками або соломкою. З кукурудзи і горошку злити рідину. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores