Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем - Image

Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Велика різноманітність солянок: м'ясні, рибні, з морепродуктами, з копченостями та інші. Даний рецепт - один із низки найкращих рецептів збірної рибної солянки. Страва проста в приготуванні, відрізняється поживністю і гострим смаком, дуже ситна. Для приготування солянки можна брати будь-яку свіжу рибу, але не дрібну і не дуже кістляву. Лук пасирують до красивого золотистого кольору, головне, його не пережарити. Огірки кладуть в суп останніми, коли вже готові всі овочі. Потім в самому кінці додають спеції. Така ситна солянка може замінити цілий обід, блюдо можна подати і на святковий стіл і приготувати в будь-який будній день.

Ingredients for the recipe

Hame Sprat in Oil 110g
64.00

Hame Sprat in Oil 110g

110 g

Ingredients

Hame Sprat in Oil 110g

20 г.

Snack Herring

80 г.

Banga in oil smoked herring 170g

20 г.

Packed Onion from 3kg

30 г.

Pickled Cucumbers

20 г.

Packaged Green Peppers

15 г.

Pink Tomato in Packing

20 г.

Iberica Capers 250g

5 г.

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

5 г.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

5 г.

Homemade Butter

10 г.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

0,2 шт.

Parsley 70g

за смаком

Bay Leaf

за смаком

Mriya Black Pepper Peas 20g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Очистити цибулю і дрібно нарізати. На розігріту сковороду покласти 5 г. вершкового масла, обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, після додати томатну пасту, готувати ще 5-8 хвилин.

02

Болгарський перець очистити від насіння, нарізати соломкою, на окремій сковороді в олії обсмажити перець. Солоні огірки очистити від насіння, нарізати соломкою.

03

Налити 2 л. води в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати у воду обсмажені цибулю і перець, додати солоні огірки, каперси, приправити лавровим листом, перцем, сіллю. Варити протягом 10-15 хвилин.

04

Філе оселедця нарізати шматочками. Солоний оселедець вимочувати в молоці 30 хвилин, після чого також нарізати маленькими шматочками. Викласти з банки сардини, перекласти на паперову серветку.

05

Помідори нарізати середніми шматочками. Додати в каструлю з супом всю рибу і помідори, варити до готовності свіжого оселедця. При подачі додати в суп часточку лимона, маслини, посипати зверху подрібненою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min