
Шоколадний медовик із чорносливом
Від одного слова "медовик" мимоволі поринаєш у дитинство і згадуєш, як мама балувала дуже смачним пирогом. Мріяти - це добре, а приготувати і покуштувати ніжний десертик - ще краще. Дуже простий тортик під силу кожній хазяйці, а як правило, прості рецепти готуються із великим задоволенням. Якщо ви ще ніколи не пекли пироги, не втрачайте надії, пора відкрити в собі нові кулінарні таланти. І випічка медовика відмінний старт! Дуже важливо дати медовому тортику настоятися, тоді він добре просочиться і стане м'яким і соковитим. Мало того, що він дуже красивий, він ще і неймовірно смачний - прошарок білого крему з шматочками чорносливу не дасть встояти нікому. Кличте скоріш подружок на чай!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
330 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
30 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
500 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
5 шт.
Litniy Med Honey 750g
5 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
600 г.
Almond Pitted Prunes 75g
150 г.
Salt Egypt
щіпка
Preparation steps
01
У миску насипати какао, розпушувач і сіль. Просіяти до них борошно.
02
Збити яйця, підсипати цукор і знову виконати ту ж дію. Як тільки маса стане пишною, додати рідкий мед.
03
Додати до яєчної маси борошно і збити до однорідності. Підготувати форму для мультиварки, змастивши вершковим маслом. Потім викласти отримане тісто.
04
Випікати 60 хвилин. Якщо пиріг через цей час не буде готовий, то збільшити час ще на 20-30 хвилин (перевіряти дерев'яною шпажкою).
05
Дати бісквіту охолонути. Потім розрізати його на 3 коржі і змастити кремом. Для крему: насипати в миску склянку цукру і 600 г. сметани. Збити.
06
Кожен корж змастити кремом, при цьому розклавши на кожному шарі порізаний чорнослив. Скласти медовик. Обмазати кремом. Прикрасити за бажанням: можна подрібненими горіхами або крихтою від коржа.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores