Шоколадний торт із лимонним кремом - Image

Шоколадний торт із лимонним кремом

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Порадуйте домашніх смачним і оригінальним тортиком. До того ж, запропонований "Шоколадний торт із лимонним кремом" і виглядає дуже ефектно і святково. Дуже гармонійним виходить поєднання шоколадно-мигдальної основи торта і ніжного лимонного крему, який спочатку виходить рідкуватим, але в процесі випікання набуває потрібну консистенцію. А тепер невеликі "секретики": бобові насипають на папір для випічки зверху коржа з тією метою, щоб не дати тісту в процесі випікання роздутися, а отже, воно краще пропечеться. Ці помічники, звичайно, надалі не потрібні. Какао в тісто і лимонний сік в начинку можна додати в кількості, що відповідає Вашим смакам.

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
67.99 - 89.30

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

6 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Homemade Butter

70 г.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

20 г.

Almond

30 г.

7 Flour 1kg

150 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

150 мл.

Lemon

2 шт.

Dobryk Confectionery Dressing 50g

за смаком

Preparation steps

01

Мигдаль подрібнити в блендері.

02

Для приготування тіста збити 1 яйце з цукром (50 г.).

03

Додати масло, перемішати.

04

Додати мигдаль, перемішати.

05

Додати какао, борошно і ретельно перемішати. Замісити тісто.

06

Викласти тісто у змащену маслом форму (діаметром близько 24-26 см.), розрівняти, зробити бортики.

07

Накрити харчовою плівкою, заховати в холодильник на 30 хвилин.

08

Потім плівку прибрати, на тісто викласти папір для випічки.

09

Насипати на папір квасолю або горох. Поставити в розігріту до 180°C духовку, випікати протягом 15-20 хвилин.

10

Для приготування начинки з лимонів зняти цедру.

11

Вичавити сік з лимонів. Знадобиться 100 мл. соку.

12

4 яйця і 1 жовток збити з цукром (150 г).

13

Додати вершки і все добре збити.

14

Додати цедру і сік лимона, перемішати.

15

Вилити начинку на остиглий корж. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 40-45 хвилин.

16

Торт остудити і посипати кондитерської посипкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min