Шоколадно-кавові валентинки - Image

Шоколадно-кавові валентинки

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Валентинка - це маленька листівка, яка виготовляється зазвичай у формі серця. Такі листівки прийнято дарувати 14 лютого на день всіх закоханих. Валентинки символізують любов і відданість. До речі, найстаріша валентинка була знайдена в одній з англійських бібліотек. Вона була написана в 1477 році. На початку XIX-го століття валентинки були найбільш поширеним способом освідчення в коханні, часто вони були анонімними. Час іде а вічне залишається. Адже почуття між людьми будуть завжди. І ми вам пропонуємо рецепт безсмертного печива. Зробіть подарунок вашим коханим і подаруйте їм ще раз теплоту і ніжність на День Святого Валентина - спечіть їм прекрасне і смачне печиво.

Ingredients

Цукор

75 г.

Вершкове масло або маргарин

100 г.

Ванільний цукор

1 ч. л.

Яйце

1 шт.

Какао

1,5 ст. л.

Розчинна кава

1,5 ч. л.

Борошно

150-175 г.

Розпушувач для тіста

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.

02

Додати яйце, какао і каву, перемішати.

03

Додати борошно, розпушувач і замісити тісто.

04

Розкачати тісто завтовшки близько 1 см, формочкою вирізати печиво.

05

Деко застелити пергаментом і викласти на нього печиво. Випікати в духовці 12-15 хвилин при температурі 180°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min