Шоколадно-банановий торт з пряників - Image

Шоколадно-банановий торт з пряників

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Одна думка про приготування домашніх тортиків вселяє в Вас невпевненість? Відкиньте страхи, адже перед Вами простий рецепт смачного десерту – шоколадно-банановий торт з пряників. Займе приготування мінімум часу, а результат Вас приємно здивує. Оскільки основу тортика складають пряники, він готується без випічки. Достатньо лише його зібрати та відправити у холодильник не менше, ніж на добу. Просочившись кремом, торт стає дуже ніжним і тане в роті. Ніхто й не здогадається, що цей пряниковий торт не випікався в духовці. Незвично, в міру солодко, пальчики оближите. Прикрасити десерт можна також подрібненими волоськими горішками і какао-порошком. Приємного чаювання.

Ingredients for the recipe

Kulynychi Chocolate Gingerbread 300g
49.99

Kulynychi Chocolate Gingerbread 300g

300 g

Ingredients

Kulynychi Chocolate Gingerbread 300g

250 г.

KhMZ Sour Cream 20%

за смаком

SantaVita Dried Bananas 100g

1,5 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,5 ст. л.

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

за смаком

Aromiks Cocoa Powder 100g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Кожен пряник розрізати на три частини вздовж. Банани очистити і нарізати кружечками поперек плоду.

02

Для приготування крему в миску зі сметаною додати какао-порошок і цукор, збити міксером до збільшення обсягу в 1,5 рази, крем повинен бути густим.

03

Викласти на велику тарілку пряники, порожнечі між ними заповнити пряниковою крихтою, змастити перший нижній шар пряників приготованим кремом, викласти банани, їх також змастити кремом. Повторити таким чином кілька разів шари пряників, крему і бананів, поки не закінчаться інгредієнти.

04

Наприкінці присипати зверху торт тертим шоколадом, поставити в холодильник на добу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min