Шаурма з сиром - Image

Шаурма з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Спробуйте приготувати вдома шаурму із сиром. Це зовсім не складно і куди корисніше, ніж де інде. Куряче філе, що використовується тут, містить легкозасвоювані білки, вітаміни і мінерали. Свіжа капуста і ароматна цибуля нададуть страві весняного смаку і приємного аромату. Домашня шаурма відрізняється не лише вдалими смаковими властивостями, але і своєю універсальністю. Вона буде доречна скрізь - в офісі, школі, на природі. І хоча наша українська кухня вважається однією з найсмачніших, ми сподіваємося, що страви інших кухонь теж припадуть вам до смаку, і ви знайдете декілька хвилин, щоб переконатися в цьому і приготувати таку чудову закуску.

Ingredients

Куряче філе

2 шт.

Капуста

200 г.

Твердий сир

100 г.

Морква

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Майонез

5 ст. л.

Олія

2 ст. л.

Лаваш

1 упаковка

Приправа Кнорр "Шаурма по-домашньому"

1 пакетик

Preparation steps

01

Нашаткувати капусту. На великій тертці натерти моркву і цибулю. Перемішати.

02

Заправити салат майонезом і сумішшю для соусу.

03

Куряче філе нарізати на 6 тонких пластин. Обваляти курку в рослинній олії і вмісті 1 пакетика Кнорр на друге «Шаурма по-домашньому з ніжним часниковим соусом». На розігрітій сковорідці обсмажити філе до золотистого кольору.

04

Натерти сир на крупній тертці. Загорнути в лаваш курку і кілька ложок салату, а зверху посипати тертим сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шаурма з сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua