
Шаурма з сиром
Спробуйте приготувати вдома шаурму із сиром. Це зовсім не складно і куди корисніше, ніж де інде. Куряче філе, що використовується тут, містить легкозасвоювані білки, вітаміни і мінерали. Свіжа капуста і ароматна цибуля нададуть страві весняного смаку і приємного аромату. Домашня шаурма відрізняється не лише вдалими смаковими властивостями, але і своєю універсальністю. Вона буде доречна скрізь - в офісі, школі, на природі. І хоча наша українська кухня вважається однією з найсмачніших, ми сподіваємося, що страви інших кухонь теж припадуть вам до смаку, і ви знайдете декілька хвилин, щоб переконатися в цьому і приготувати таку чудову закуску.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
2 шт.
Cabbage
200 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
5 ст. л.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
2 ст. л.
Pita 300g
1 упаковка
Preparation steps
01
Нашаткувати капусту. На великій тертці натерти моркву і цибулю. Перемішати.
02
Заправити салат майонезом і сумішшю для соусу.
03
Куряче філе нарізати на 6 тонких пластин. Обваляти курку в рослинній олії і вмісті 1 пакетика Кнорр на друге «Шаурма по-домашньому з ніжним часниковим соусом». На розігрітій сковорідці обсмажити філе до золотистого кольору.
04
Натерти сир на крупній тертці. Загорнути в лаваш курку і кілька ложок салату, а зверху посипати тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores