Печериці по-венесуельськи - Image

Печериці по-венесуельськи

Number of servings: 6Cooking time: 4 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Напевно цим рецептом зараз зацікавилися ті, хто просто жити не може без грибів. А ті, хто до них досить байдужі, не поспішайте йти. Повірте, цей рецепт може зацікавити будь-кого. Адже так швидко і легко приготувати гриби не виходило ще ніколи. Крім того, смажити шампіньйони ви будете з часником. А часник надає їм дуже насичений аромат, він багатий на різні вітаміни. Не кажучи вже про те, що це природний афродизіак. Так що печериці по-венесуельські можна приготувати до романтичної вечері на двох. Хоча і для сімейної трапези ця страва теж підійде. Головне, що ви приготуєте з душею і для своїх рідних дуже корисну страву.

Ingredients for the recipe

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
135.00

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500 g

Ingredients

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500 г.

Garlic

2 зуб.

Vinegar 9% 1l

80 мл.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

120 мл.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Bay Leaf 4g

за смаком

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Preparation steps

01

Печериці помити. Часник очистити і подрібнити за допомогою преса. У сковороду покласти підготовлені гриби і часник, додати оцет, олію, перець, цукор, лавровий лист і сіль.

02

Закрити кришкою і поставити на середній вогонь. З моменту закипання, варити протягом 5 хвилин.

03

Готові грибочки остудити, покласти в банку і поставити в холодильник на 4 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min