Севіче з гребінців з овочами - Image

Севіче з гребінців з овочами

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Севіче - це страва з риби або морепродуктів. Його батьківщиною по праву вважається Перу. Ця страва стала поширеною в багатьох кухнях латиноамериканських країн. Оригінальний рецепт севіче являє собою дрібно нарізану сиру рибу різних сортів, яку маринують приблизно 15 хвилин у соку лайма. Завдяки лимонній кислоті в соку лайма відбувається денатурація білків, що містяться в рибі. У запропонованому рецепті севіче готується з морських гребінців, що мають високу дієтичну репутацію. Гребінець майже цілком складається з легкозасвоюваного білка. Із морських гребінців севіче виходить дуже ніжним.

Ingredients

Гребінці морські

200 г.

Лимони

2 шт.

Кінза

20 г.

Часник

2 шт.

Імбир

20 г.

Соус соєвий

15 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія кунжутна

2 ч. л.

Олія оливкова

20 мл.

Перець болгарський

1 шт.

Перець чилі червоний

1 шт.

Помідори черрі

300 г.

Preparation steps

01

Гребінці нарізати шматочками. Викласти в тарілку, рівномірно розподілити одним шаром. Помідори нарізати часточками.

02

Перець чилі очистити від насіння, нарізати кільцями, викласти в миску. Болгарський перець нарізати шматочками, додати в цю ж миску. Додати сіль, соєвий соус, влити оливкову і кунжутну олії. Натерти в миску імбир, додати чорний мелений перець, додати сік лимона і подрібнений часник. Перемішати.

03

На гребінці викласти помідори, перемішати їх з гребінцями, зверху вилити заправку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min

Севіче з гребінців з овочами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua