Селера з сиром - Image

Селера з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ця незвичайна закуска європейської кухні здивує Вас своєю простотою. Стебла селери дуже корисні і ароматні. В них міститься велика кількість всіх життєво важливих вітамінів і мінералів. Солонуватий смак дозволяє додавати в блюдо мінімум солі. А низька калорійність овоча робить цю запіканку справжньою знахідкою для людей, що прагнуть до схуднення. Запікаючись, сир обволікає селеру і віддає їй свій насичений, вершковий аромат. Спробуйте урізноманітнити страву і посипати селеру декількома, абсолютно різними за смаком і консистенцією, видами сиру.

Ingredients

Сіль

за смаком

Сир твердий

2,5 ст. л.

Масло вершкове

4 ст. л.

Селера

4 шт.

Preparation steps

01

Вирізати стебла у селери в 15 см. від серцевини. Вирізати зовнішнє листя. Ретельно промити. Довести до кипіння підсолену воду в каструлі, висипати підготовану селеру, варити протягом 1 години.

02

Витягнути з каструлі, висушити від зайвої рідини. Перекласти у форму для випікання, посипати зверху тертим сиром.

03

Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 15 хвилин. Сир повинен стати золотистого кольору. Подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Селера з сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua