
Салат з тунцем і авокадо
Салат з тунцем і авокадо – легке і дієтичне блюдо з чудовим поєднанням дуже смачних продуктів. Для рецепта підійде тільки стиглий авокадо. При покупці потрібно натиснути на її шкірку. Якщо залишився помітний слід, який швидко разрівнявся, значить фрукт стиглий. Щоб підготовлена кашка з авокадо не почорніла, її обов'язково можна збризнути соком лимона. Тим, хто стежить за своєю фігурою, потрібно купувати тунець у власному соку. Його калорійність в два рази менше, ніж калорійність консерви в олії. Цей салат обов'язково сподобається всім, хто любить салати з риби. Він підходить і для перекусів і для святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Novus Tuna Pieces In Sunflower Oil 185g
2 банки
Shelled Cedar Nuts
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
JohnTop Lime Juice 230ml
2 ст. л.
Cilantro 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Авокадо очистити від шкірки, прибрати кісточку, розім'яти в тарілці виделкою.
02
До авокадо додати сік лайма, сіль, перець, кедрові горішки, дрібно нарізану кінзу.
03
Все добре перемішати і акуратно викласти в центр тарілки першим шаром.
04
На помідорах зробити хрестоподібний надріз і опустить на одну хвилину в окріп.
05
Зняти шкірку з помідорів і очистити їх від соку і кісточок.
06
Нарізати помідори невеликими кубиками, посолити і поперчити, додати кінзу, перемішати і дати стекти зайвій рідині.
07
Викласти помідори другим шаром поверх авокадо.
08
Перемішати тунець з оливковою олією, викласти суміш поверх помідор.
09
Прикрасити страву зеленню, потім поставити салат на 10 хвилин у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores