
Салат "Перший сніг"
З приходом перших холодів нашому організму потрібно більше енергії і тепла. Салат «Перший сніг» - це ситне і високопоживне блюдо, адже до його складу входять такі білокутримуючі продукти, як куряче філе і волоські горіхи. Наявність часнику і цибулі в салаті також підсилює захисні сили організму. Головне в приготуванні цього салату - це правильно його прикрасити, щоб зовнішній вигляд відповідав назві. Насамперед, це білий колір верхнього шару і за бажанням оформлення сніжинок з майонезу або тертого сиру, фоном для яких можуть служити маслини або великий виноград. Салат «Перший сніг» цілком може стати головним блюдом новорічного столу.
Ingredients
Куряче філе
500 г.
Картопля
250 г.
Яйця
3 шт.
Солоні огірки
2 шт.
Волоські горіхи
50 г.
Часник
2 зубчики
Майонез
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Листя салату
за смаком
Маслини
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю відварити "в мундирі", потім остудити, очистити і нарізати кубиками.
02
Філе і яйця відварити в підсоленій воді, остудити і нарізати кубиками.
03
Огірки і цибулю нарізати дрібними кубиками.
04
Часник очистити від лушпиння і пропустити через прес. Потім часник додати до майонезу і ретельно перемішати.
05
Викласти в салатник куряче філе, картоплю, огірок, цибулю, яйця. Додати майонез із часником, посолити, поперчити.
06
Все ретельно перемішати.
07
Подавати салат найкраще порційно, на листі салату з маслинами. Також на порцію викласти по волоському горіху або подрібнити його і присипати крихтою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores