Салат "Червоне море" - Image

Салат "Червоне море"

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Помідор - один з найбільш улюблених овочів сучасної людини. Він вважається одним із основних інгредієнтів для приготування тисячі смачних страв по всій земній кулі. Салат з помідорів - це легка і смачна літня страва, приготувати яку не складно навіть початківцю-кулінарові. Крім того, у поєднанні з часником, який доповнює цю страву ароматним запахом і просто бузліччю корисних мінеральних речовин. Ніжні перепелині яйця гарні зі свіжими помідорами. Відомо також, що саме перепелині яйця за смаковими якостями набагато кращі курячих, з чим погодяться багато з тих, хто коли-небудь куштував їх. Готувати даний салат одне задоволення, тому - насолоджуйтеся.

Ingredients

Томат

4 шт.

Крабові палочки

8 шт

Часник (зубчики)

1 шт

Перепелині яйця

7 шт

Майонез

40 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Помідори помити, вирізати плодоніжки й нарізати невеликими скибочками. Утворений в процесі нарізки сік злити.

02

Крабові палички очистити і нарізати не тонкими кружальцями.

03

Часник почистити і подрібнити.

04

Відварені і остиглі перепелині яйця очистити від шкаралупи і нарізати скибочками.

05

У глибокий салатник викласти нарізані помідори, додати часник, нарізані крабові палички і яйця.

06

Додати сіль і перець за смаком.

07

Салат перемішати і, розклавши в порційні креманки або невисокі прозорі склянки, подати до столу!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Червоне море" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua