
Салат "Червоне море"
Помідор - один з найбільш улюблених овочів сучасної людини. Він вважається одним із основних інгредієнтів для приготування тисячі смачних страв по всій земній кулі. Салат з помідорів - це легка і смачна літня страва, приготувати яку не складно навіть початківцю-кулінарові. Крім того, у поєднанні з часником, який доповнює цю страву ароматним запахом і просто бузліччю корисних мінеральних речовин. Ніжні перепелині яйця гарні зі свіжими помідорами. Відомо також, що саме перепелині яйця за смаковими якостями набагато кращі курячих, з чим погодяться багато з тих, хто коли-небудь куштував їх. Готувати даний салат одне задоволення, тому - насолоджуйтеся.
Ingredients
Томат
4 шт.
Крабові палочки
8 шт
Часник (зубчики)
1 шт
Перепелині яйця
7 шт
Майонез
40 г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Помідори помити, вирізати плодоніжки й нарізати невеликими скибочками. Утворений в процесі нарізки сік злити.
02
Крабові палички очистити і нарізати не тонкими кружальцями.
03
Часник почистити і подрібнити.
04
Відварені і остиглі перепелині яйця очистити від шкаралупи і нарізати скибочками.
05
У глибокий салатник викласти нарізані помідори, додати часник, нарізані крабові палички і яйця.
06
Додати сіль і перець за смаком.
07
Салат перемішати і, розклавши в порційні креманки або невисокі прозорі склянки, подати до столу!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores