Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами - Image

Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Смачний, легкий і освіжаючий салат. Червонокачанна капуста багата вітамінами, а в поєднанні з яблуком і горіхами виходить ситне і корисне блюдо. Червонокачанна капуста більш корисна, ніж білокачанна. У ній набагато більше вітаміну С, легкозасвоюваного білка, корисного цукру, крохмалю, більше мінеральних мікроелементів: кальцію, натрію, заліза, калію. Фіолетові листя червонокачанної капусти трохи жорсткіші, щоб їх пом'якшити, капусту нарізають, трохи присипають сіллю і тиснуть руками. Такий салат можна подавати до вареної курки або нежирної свинини.

Ingredients for the recipe

Red Cabbage
23.70 - 79.00

Red Cabbage

per 1 kg

Ingredients

Red Cabbage

300 г.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Walnut

50 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

100 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Vinnytsia Mustard 125g

1 ст. л.

Parsley 70g

1 пучок

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Капусту тонко нашаткувати і посолити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, очищені яблука - соломкою. Горіхи і петрушку дрібно посікти.

02

Капусту, цибулю, яблука і горіхи змішати.

03

Для соусу гірчицю розтерти з олією, додати петрушку.

04

Додати сіль, цукор, перець і заправити салат. Все ретельно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min