
Салат з апельсином і куркою
Досить простий салат, який багатьом припаде до смаку, особливо жінкам і, спробувавши одного разу, ви неодмінно будете готувати його ледь не на кожне свято. Поєднання курки з кисло-солодкими фруктами завжди вдале. Тому якщо хочете додати ще фруктів або замінити апельсини, то зробити це можна, додавши, персики, мандарини, ананаси, грейпфрути, манго. Додати також можна горіхи, наприклад, кедрові. Заправку можна замінити поєднанням оливкової олії з медом і лимонним соком або майонезом. Також цікавим варіантом буде не відварювати філе, а замаринувати в лимонно-медовому маринаді зі спеціями і обсмажити на оливковій олії (на сковороді або грилі).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Orange
200 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Pickled Cucumbers
150 г.
Mint 50g
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
М'яту помити, просушити, подрібнити. Огірки помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores