
Салат з курячим філе, рисом і ананасами
Незвичайно простий у приготуванні і дуже смачний, поживний салат. Для даного салату краще використовувати довгий рис. Промивають його, поки вода в каструлі не стане прозорою. Щоб рис вийшов розсипчастий, його варять на повільному вогні 15-20 хв. в неемальованій каструлі із закритою кришкою. Як тільки вода повністю випарується - рис готовий. Замість ананаса можна взяти виноград, видаливши з нього кісточки. Рис можна замінити твердим сиром, нарізавши кубиками. Перед подачею салат ставлять у холодильник на 20-30 хвилин. Прикрашають страву, виклавши зверзу на неї часточки ананаса і зелень петрушки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g
300 г.
Poltavochka Iriska Boiled Condensed With Vegetable Fat And Sugar Product 8.5% 370g
150 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
380 г.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Відварити філе до готовності. Остудити. Дрібно нарізати.
02
Ананаси нарізати невеликими шматочками.
03
Змішати філе, ананаси, рис, кукурудзу, трохи посолити.
04
Заправити майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores