
Салат "Садко"
Цей салат відноситься до тих страв, які найчастіше готують для святкового столу. Особливий смак і запах йому надають яскраві шматочки слабосоленої сьомги. Приємний рожевий колір сьомги перетворює салат у гідну прикрасу столу. Всі інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Цей салат відрізняється не тільки вишуканістю і чудовим смаком, але і своїм корисним впливом на організм людини, адже сьомга є джерелом вітамінів, мінералів і жирних кислот Омега-3, що приводять в порядок роботу серця і судин, метаболізм і м'язи. На стіл краще подавати салат свіжим, відразу після приготування, прикрасивши зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
35 г.
Pink Tomato in Packing
50 г.
Slightly Salted Salmon Fillet Pieces
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 г.
Parsley 70g
20 г.
Chong Soy Sauce 1l
10 г.
Fragata Pitted Olives 280g
20 г.
Smok Pumpkin Seeds 150g
10 г.
Preparation steps
01
Листя салату крупно нарізати. Корінь селери натерти на тертці, викласти зверху на листя салату. Посипати гарбузовим насінням.
02
Помідори нарізати часточками, видаливши плодоніжку. Додати маслини без кісточок.
03
Варене яйце розрізати на чотири частини. Сьомгу нарізати тоненькими смужками і згорнути у вигляді трояндочок. Викласти їх між часточками яйця.
04
Готовий салат полити соєвим соусом і оливковою олією, прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores