
Салат «Мімоза» з лососем і сиром
Смачна і ситна «Мімоза», безсумнівно, відноситься до невичерпної колекції святкових салатів. І не дивно: завдяки ефектному вигляду вона виграшно виділяється серед інших страв і завжди до душі гостям. Легкість приготування і доступність інгредієнтів – незаперечні достоїнства цієї страви. Свою назву салат отримав завдяки зовнішній схожості з весняною квіткою мімози, такою же сонячною і веселою. Популярність салатику стала причиною появи безлічі варіантів його приготування. Пропонована «Мімоза» практично повністю повторює традиційний рецепт, проте замість рибних консервів використовується слабосолений лосось – цінний морський делікатес, дуже корисний для нашого організму.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon
200 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Steamed Rice
200 г.
Homemade Butter
50 г.
Grana Padano 32% cheese
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Dill 70g
30 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, окремо натерти білки і жовтки. Лук очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Сир натерти на крупній тертці. Масло заморозити, а потім натерти на тертці.
03
Рис відварити в підсоленій воді до готовності. Лосось нарізати скибочками або кубиками.
04
Викласти інгредієнти в такій послідовності: лосось, рис, цибуля, масло, сир, білок. Прикрасити салат кропом і тертими жовтками. Кожен шар необхідно промазувати майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores