
Салат "Ситий пан"
Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Parsley 70g
1 пучок
Basil in Pot
1 пучок
Salt Egypt
10 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
20 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
3 шт.
Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g
50 г.
Pork Tenderloin
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.
02
У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.
03
Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.
04
Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.
05
Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.
06
Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores