Салат "Ситий пан" - Image

Салат "Ситий пан"

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.

Ingredients

Картопля

1 шт.

Майонез

30 г.

Петрушка

1 пучок

Базилік

1 пучок

Сіль

10 г.

Оцет

20 г.

Листя салату

100 г.

Помідори черрі

3 шт.

Мариновані гриби

50 г.

Свиняча вирізка

100 г.

Яйця

1 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.

02

У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.

03

Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.

04

Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.

05

Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.

06

Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Ситий пан" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua