
Рулет із яловичини з морквою
Рулети бувають не лише солодкими, але і м'ясними. Пропонуємо приготувати рулет із яловичини і моркви. Важливо те, що використовувати необхідно тільки безкісткову яловичину і, бажано, свіжу. Закуска на кожен день і на будь-яке застілля! Єдиний мінус - доведеться повозитися з цією стравою, але у результаті отримаєте великий плюс - соковите, пряне м'ясо. М'ясний рулет вдало урізноманітить святковий стіл. Його смак набуде пікантнішого відтінку, якщо використати різні прянощі, які роблять їжу корисною. Багаті мінерально-вітамінним складом і чарівливим ароматом, вони викликають ще більший інтерес до страви. З яловичиною гармонійно поєднуються кмин, коріандр і перець. Вийде неймовірна страва.
Ingredients
Яловичина
2 кг.
Морква
450 г.
Петрушка
пучок
Часник
3 зуб.
Перець чорний запашний
по 10 горошин
Лавровий лист
2 шт.
Кмин
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Коріандр
1 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо обмити. По центру зробити глибокий надріз уздовж волокон не доходячи до кінця. Потім вже упоперек волокон праву половину розділити на 2 частини. Розкрити м'ясо у вигляді книжки. Виконати з лівою стороною те ж саме.
02
Загорнути яловичину харчовою плівкою. Відбити в тонкий пласт. Перейти до моркви.
03
Моркву очистити, помити. Закип'ятити воду. Посолити. Опустити овоч на 4 хвилини. Дістати і промити в холодній воді.
04
Чисту петрушку дрібно посікти. М'ясо натерти сумішшю із солі і перцю. Викласти зверху моркву, притрусити петрушкою. Загорнути в рулет. Зв'язати його тонкою міцною ниткою.
05
Часник очистити і нарізати пластинами. У невеликій ємності змішати кмин, коріандр, перці та сіль. Посипати пряною сумішшю м'ясний рулет. Помістити під нитки часник (пластини) і лаврове листя.
06
Знову загорнути рулет харчовою плівкою. Помістити в каструлю. Варити на середньому вогні 90 хвилин. Після цього, вийняти рулет. Дати йому остигнути. Потім нарізати на порційні шматки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores